× Splošne teme

Pravila uporabe foruma (OBVEZNO BRANJE)

pred 4 let 1 mesec - pred 4 let 1 mesec #2 od Chico_LiFE
Pravila uporabe foruma (OBVEZNO BRANJE) je ustvaril(a) Chico_LiFE
Splošno

* Ne pošiljajte vprašanj in zahtev za pomoč preko PM, razen če je to od vas zahtevano. Uporaba PM za iskanje dela tudi ni dovoljena. V skladu pravilih namesto tega postavite vprašanje v odgovarjajočo temo foruma. Zloraba PM na takšen način, dovodi do brisanja vašeg računa na forumu.
* Dovoljen je samo en račun po osebi.
* Pri registraciji morate vnesti veljaven e-mail naslov. Naslovi za enkratno uporabo niso dovoljeni. V nasprotnem bo račun izbrisan.
* Držite se teme.
* Vsa sporočila morajo biti v slovenskem jeziku.
* Lažno predstavljanje ali zastopanje tretje osebe je prepovedano. Kršitev tega pravila pripelje do brisanja računa na forumu.
* Ne voditi razpravo o nezakonitih stvari. Prosimo vas, da nas ne izpostavljate nepotrebni pravnia odgovornosti.
* Preverite ali že obstaja odgovor na vaše vprašanje na forumu. Koristite možnost iskanja vsebine!!!
* Postavite svoj komentar ali temo na najprikladnije mesto. Vse teme katere se najdejo na napačnem forumu bodo odstranjene. Ne postavljajte isto vprašanje na več mest.
* Poskrbite da preberete predhodna sporočila preden napišete odgovor.
* Koristite lastne besede. Če želite uporabljati tuje besede citirajte jih na pravi način. Plagiatorstvo ni etično obnašanje in v večini držav se tretira ilegalnim.
* Izberite pravi naslov za svojo temo. Potrudite se da sumirate problem najkrajše mogoče v samem naslovu, obrazložitev pojasnite v besedilu sporočila. Ponovite naslov v samem postu samo v primeru da bo na ta način vaše sporočilo biti jasnije. Ne uporabljajte velikih črk v naslovu in ne puščajte lažnih informacij samo da bi vas opazili (npr. preberite tole v nasprotnem primeru boste aretirani). Primer slabega naslova bi bil 'POMAGAJTE MI'. Primer dobreg naslova bi bil 'Sprememba predloge javlja napako'. Ne uporabljajte URL v naslovu teme.
* Vnesite čim več informacij ko iščete pomoč. To lahko vključi logove in rezultate iskanja. Nihče vam ne more pomagati če ne vnesete dovolj podrobnosti.
* Postavite vprašanje na pameten način. Kot obvezni dodatek poleg teh pravil, preberite, kako se pravilno postavi vprašanje.
* Prepovedane so neuporabna sporočila. To pomeni: neuporabna sporočila bilo katere vrste, panulo, spamming. Kaj je spamming?
* Zahvalite se tistima kateri vam pomagajo. Priznanje tistima kateri vam pomagajo ni nagrada samo za njih ampak lahko koristi tudi drugim z podobnim problemom. Vsi tisti katerim smo pomagali so dobrodošli za pomoč drugim z problemima in/ali da premislijo o donaciji za projekt.
* Ne puščajte povezav ka stranem katere promovirajo vsebino za odrasle, pornografijo ali se na kakšen drug način tretirajo kot žaljivi. Vsako sporočilo katero vsebuje neustrezno povezavo bo odstranjeno, uporabnik opozorjen.
* Ne postavljajte povezave do strani katere vsebujejo warez/copyrighted programe ali materiale ki se lahko nezakonito prenesejo.
* Ne morete poslati PM preden napišete 5 sporočil na forumu.
* Promoviranje strani ni dovoljeno (postavljanje promo povezav) kjerkoli na forumu.
* Povezave do razširitev: Če je razširitev (komercialna ali drugačna) navedena v JED Extensions.joomla.org potem mora biti povezava iz Foruma samo z odobrenim JED seznamom.

Podpisi:

* Morajo biti postavljeni v vašem Profilu (Link na vrhu, takoj zraven WAP-a) a ne ročno dodani v sporočilu.
* Ne smejo vsebovati nobenih slik.
* Ne smejo vsebovati cenikov, ponudb za prodajo, podrobnosti izdelkov itd.
* Lahko vsebujejo največ dva smeškota. Ali enega animiranega smeškota.
* Lahko vsebujejo največ dve aktivne povezave. URL ali mailto: - Dvojne povezave so prepovedane.
* Dovoljeni so samo natančni URL-ji. Ne POGLEJ TUKAJ . Niso dovoljeni tiny url, promocijske povezave in podobno – dobesedno samo točni in popolni URL-ji.
* Lahko vsebujejo dve barve. Barva hiper linka se postavlja od strane foruma in se ne šteje v barvo.
* Maksimalna velikost črk ne sme biti večja od normalnih črk.
* Lahko vsebuje največ 4 vrstice (v resoluciji 1024).
* Ne sme vsebovati povezave k drugih temah in sporočilom katera služe samopromociji in rekalamiranju.
* Vaš podpis je samo vaš. Ni na prodajo ali najem.
* Vsi podpisi ali avatarji ki so žaljivi, bodisi za nas ali naše člane so prepovedani.
* Morate imeti več kot 25 objav, preden dobite pravico do podpisa.
* Pridržujemo si pravico, da zahtevamo od vas da spremenite in / ali odstranite svoj podpis ali avatar kadar koli, iz katerega koli razloga.

Vedno:

* Potrudite se da so vaši komentarji civilizirani in bodi prijazni ves čas. Konstruktivna kritika je dobrodošla ali žalitev drugih ali administratorja strani ne bo tolerirano.
* Prepovedano je komercialno oglaševanje.
* Vsa sporočila ki služijo samopromociji, oglaševanju ali so spam bodo izbrisana. PREPOVEDAN SPAM - PREPOVEDANO OGLAŠEVANJE npr. Puščanje sporočila z pretiranim in neprimernim referencam za vaše izdelke in strani je samopromocija.
* Tukaj ni prostor za reševanje komercialnih sporov oko razvoja osebnih izdelkov ali 'zid sramu'. Vsa sporočila te narave bodo izbrisana. Rešujte svoje spore osebno, prosim.
* Če menite, da sporočilo krši katero koli od teh pravil, ali pa menite da bi morali opozoriti moderatorja (premakniti / zapreti / razdeliti), prosimo, uporabite povezavo 'report to moderator' da obvestite moderatorje.
* Ti forumi so osredotočeni na Joomla, odprtokodno programsko opremo in druge internetne in računalniške zadeve. Niso kraj za spodbujanje ideoloških, verskih ali političnih zadev. Vse te razprave bodo izbrisani / zaprte.

Neupoštevanje teh pravil lahko vodi v urejanje, negativni zmernost ali izbris sporočila. Pridržujemo si pravico prepovedati storilce zlorab od spletne strani.
Pridržujemo si pravico do spremembe teh pravil v vsakem trenutku.

Ko potrebujete več kot spletno stran

Prosimo, Prijava ali Registriraj se če se želite pridružiti pogovoru.

  • Ni dovoljeno: ustvarjanje nove teme.
  • Ni dovoljeno: odgovarjanje.
  • Ni dovoljeno: urejanje lastnega sporočila.
Moderatorji: Chico_LiFEmikikrskoajkosanerbi
Stran prikazana v: 0.162 sekundah

Slovenska Joomla!

Po kratkem dogovarjanju je nastal.

NSJT - New Slo Joomla Team.

Naša naloga je da vam pomagamo pri izdelavi spletnih strani z Joomla! CMS.

Na vas pa je da aktivno sodelujete, tako da pridobljeno znanje prenašate na naslednje generacije.

Iskanje