Novice

Povezane z Joomla! CMS

Joomla! 4.0 je izšla

Joomla! 4.0 je izšla

Praznujmo! Danes je pomemben dan za Joomla!

Projekt. Joomla! praznuje 16. rojstni dan.

A to še ni vse… Po 9 letih trdega dela prostovoljcev s ponosom objavljamo izdajo naše nove glavne različice, Joomla 4.0, zraven je izšla še Joomle 3.10, ki je nakekšen most med Joomlo 3.x in Joomlo 4.0

Kaj je Joomla 4?

Joomla 4 je glavna različica. To pomeni, da prinaša veliko novih funkcij. Vse je bilo na novo oblikovano, premišljeno in seveda so bile dodane odlične nove funkcije.

Najpomembneje je, da je Joomla 4.0 zgrajena za vas, zasnovana za vse! Joomla4All! Za gradnjo novih spletnih mest, za selitev iz Joomla RC v Joomla stable in tudi iz serije Joomla 3.10 in iz serije Joomla 2.5.

Ne glede na to, ali ste posameznik, bloger, dobrodelna ustanova, spletna agencija ali multinacionalka, je Joomla odlična izbira!

Več informacij

Povezani prispevki

Joomla 5.0.3 in 4.4.3

Joomla 5.0.3 in 4.4.3

Joomla!

Joomla!

Prevod Joomla 5

Prevod Joomla 5

Slovenska Joomla!

Po kratkem dogovarjanju je nastal.

NSJT - New Slo Joomla Team.

Naša naloga je da vam pomagamo pri izdelavi spletnih strani z Joomla! CMS.

Na vas pa je da aktivno sodelujete, tako da pridobljeno znanje prenašate na naslednje generacije.

Uporabljamo piškotke

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke. Nekateri izmed njih so bistveni za delovanje strani, drugi pa nam pomagajo izboljšati to spletno stran in uporabniško izkušnjo (sledenje piškotkom). Sami se lahko odločite, ali želite dovoliti piškotke ali ne. Če jih zavrnete, morda ne boste mogli uporabljati vseh funkcij spletne strani.